Best of Houzz 2017

För några dagar sen fick jag ett mail som gjorde mig superglad!

“Hej Sbphoto, och stort grattis! Vi skriver till dig för att berätta att du har blivit framröstad av Houzz community som en vinnare av vår utmärkelse Best of Houzz 2017. Du har vunnit i fotokategorin, eftersom din portfolio innehåller några av de mest populära fotona på Houzz 2016″

Eftersom en stor del av det jag fotograferar är just interiörbilder till mäklare och byggföretag så betyder det lite extra för mig att just de bilderna uppmärksammas. “Det har aldrig varit så viktigt som nu, för designers och byggföretag, att anlita professionella fotografer för att låta dem berätta företagets historia och expertis genom bilder. En bild säger mer än 1000 ord”, skrev Marcus Hartwall i ett pressmeddelande från Houzz, jag kan inte annat än hålla med.
Här är några av bilderna som finns i min portfolio hos Houzz

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *