Porträttfoto

Vi erbjuder porträttfotografering för företag och organisationer. Vi kommer ut till erat företag eller så kommer ni till vår studio i centrala Uppsala. Vi är vana vid att arbeta efter guidelines och anpassar oss efter kundens önskemål och behov. Om vi ändå är på plats hos er så passar vi gärna på att ta lite “in action” bilder till t.ex. hemsida och sociala medier om så önskas. 

Företagsfotografering/Produktfoto

Vi har fotograferat det mesta allt från bokomslag och skor till stora industrier. Vi anpassar fotograferingen efter era önskemål och vid behov så hjälper vi även till med att hyra in stylister och modeller. 

Interiör och bostadsfotografering 

När det kommer till bostadsfotografering så arbetar vi med flertalet mäklare och byggföretag. Vi gör allt för att våra kunder ska vara nöjda och för att fotograferingen ska vara en smidig, bra och trevlig upplevelse. Vi brinner för att alltid göra det där lilla extra och förmedla en känsla med bilderna.

Drönare

Vi alla har drönarlicens och har under många år arbetat med drönarfotografering. Vi fotograferar och filmar med drönare från DJI och anpassar modell på drönare efter uppdraget. 

VR/360/3D

Vi fotograferar hus/lokaler med 360-kamera. Med hjälp av vår specialanpassade kamera så får man en klar översikt och man kan enkelt “gå runt” i byggnaden antingen genom att klicka sig runt på en skärm eller att få en upplevelse med VR glasögon. Vi kan även få ut en 99% korrekt måttad planskiss. 

Bostadsfilm

En video ger det där lilla extra för en lyxig känsla på marknadsföringen. (Video kommer)